Afdrukken

Hamach

Hamach

Hamach

 

 

 

 

Hamach

 

Hamach professioneel, krachtig, hoogwaardig kwalitatief elektrisch en pneumatisch gereedschap voor intensieve klussen met hoogwaardig resultaat.

  • Voor afbouw, autoschadeherstel, industrie, luchtvaart, scheeps- en jachtbouw.

Het Nederlandse merk Hamach biedt complete, duurzame oplossingen voor de mengruimte, (mobiele)werkplek en werkplaats. Hamach biedt op maat gemaakte oplossingen voor ieder budget. De focus ligt op veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Hamach biedt complete, duurzame oplossingen voor de mengruimte en werkplaats. Met haar Centrale Stofafzuiging biedt Hamach op maat gemaakte oplossingen voor ieder budget en elke markt. De focus ligt op veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. De recent gepresenteerde HCV voorafscheider voor explosiegevaarlijk stof is hier een goed voorbeeld van. Het veilig scheiden van explosief volgens ATEX richtlijnen biedt de gebruiker een veilige werkomgeving. De ontwikkelaars van Hamach kijken met een vernieuwende blik naar materialen, technieken en toepassingen. Zij weten het uiterste uit alle materialen te halen door optimaal gebruik van hun inventiviteit en kennis. In het kort: Hamach staat voor creatief en vindingrijk design! Dezelfde vindingrijkheid welke Nederland wereldwijd beroemd heeft gemaakt. De deltawerken, de microscoop, bluetooth of Hamach, allen het levende bewijs van de uitzonderlijke vindingrijkheid en kennis gevestigd in Nederland. ‘Thinking out of the box’, dat is Hamach!

Wij leveren het complete assortiment van Hamach!

 

* Indien uw gewenste product of onderdeel niet op voorraad of op onze website staat, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een prijs en levertijd.

Offerte_aanvraag_Divhal.nl

 

Hamach